Középpontban a felnövekvő nemzedék!

A Pipacsos Pihenőháznál kiemelt fontossággal kezeljük a hozzánk érkező gyermekeket, legyen az családi látogatás, vagy valamilyen csoportos program. A múlt értékeit játékos módon ismerhetik meg, közben aktív részesei a történetnek, mi több: akár saját maguk is alakíthatják. A különböző bemutatóink keretében olyan élményekkel gazdagodnak, amelyeket eddig könyvekben, filmekben láthattak. Akár egy életre szóló élményt is szerezhetnek, hiszen a múlt évezred vidéki életét már egyre kevesebb helyen ismerhetik meg ilyen hitelesen. felnovekvo_pipacsoshaz_vendeghaz Legyen szó egy rövid látogatásról, vagy táborozásról, nálunk jó helyen lesz gyermeke! felnovekvo_pipacsoshaz_davod Felejthetetlen, természetközeli élmények! – Természetesen a Pipacsosházban!
A gyerekprogramokról és táborokról hihetetlen mennyiségű fotót talál a ,,Galéria" menüpont alatt, illetve IDE KATTINTVA>>>

Hozzászólások zárolva.

Információk időről-időre

Ha feliratkozik az ingyenes hírlevelünkre, akkor időnként egy-egy rövid levél erejéig informáljuk újdonságainkról, táborokról, mindazokról a dolgokról amelyek velünk- nálunk történnek.

A 2010. augusztusi kiállítás és bemutató rövid videórészlete

Néhány kép a galériából

clip_image010 2006_03230150 dscf4062 dscf4481 dscf2975 dscf3195

Kapcsolódó linkek: